Novinka

Kerner 2024

375 Kč 310 Kč bez DPH

polosladké

Kategorie: sladké

Objem: 750 ml
Alkohol: 11,5 %
Zbytkový cukr: 39,3 g/l
Kyseliny: 7,9 g/l
číslo šarže: 4/24

Výživové údaje na 100 ml a seznam složek:
Energetická hodnota: 348 kJ/83 kcal 
Sacharidy 4,73 g z toho cukry: 3,93 g
Tuky 0 g z toho nasycené mastné kyseliny: 0g
Bílkoviny 0 g
Sůl 0 g
Vláknina 0 g
Kyseliny 0,79 g
Glycerol 0,8 g
Složení: hrozny révy vinné, antioxidanty(oxid siřičitý)

  

Výroba

  

Hrozny a sběr

Výběr a sběr hroznů je alfou a omegou. Proto postupujeme s maximální péčí a důsledností, bez čehož by to nešlo.
Vyrážíme do vinohradů brzy ráno, a co nejrychleji hrozny snášíme do sklepa, aby byla teplota hroznů co nejnižší. 


hroz  

 

Zpracování hroznů

Naše hrozny pomeleme pomocí mlýnkoodstopkovače. Zbavíme je třapin a následný rmut necháme macerovat,což je proces,
při kterém se uvolňují látky ve slupkách bobulí do moštu. Poté rmut vylisujeme a získáme mošt, který necháme odkalit.

kvas

 

Kvašení moštu

Odkalený mošt stočíme a přidáme kvasinky. Při výrobě regulujeme teplotu, aby kvašení probíhalo při teplotách 12 - 18 stupňů.
Poté víno školíme, což je hlavní gró každého vinaře, které si pečlivě střeží. Teprve potom necháváme víno zrát několik měsíců.

sud

 

 

 Lahvování vína

V březnu víno přefiltrujeme a plníme do lahví. Používáme šroubové uzávěry, které jsou pro naše vína ideální
a čím dál více oblíbené. Díky nim můžete víno i po otevření pohodlně zavřít.


on 

  

 

 Skladování vín

Lahve máme uskladněné v klimatizovaném skladu při konstantní teplotě. Pak zbývají jen nalepit etikety a dát víno do krabic.
Naše víno potom jen čeká, až se dostane k vám domů.

 

archiv

 

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola